Кратко представяне на Replica Omega Speedmaster ‘Speedy Tuesday 2 Ultraman

Имаме Speedy Tuesday Ultraman, похвала на оригиналния така наречен Ultraman Speedmaster като продължение на миналогодишното издание Speedy Tuesday Limited реплика часовнициEdition от репликите Omega и Fratello Watches. Истинският Ultraman Speedmaster беше идентичен със стандартния Speedmaster, с изключение на оригиналната оранжева часовникова централна секундна ръка. Името на модела се дължи на появата му в телевизионното шоу „The Return of Ultraman“, което излъчва през 1971 г. – самият Ultraman е много популярен телевизионен герой, който всъщност се появява през 1966-67. Шоуто понякога се описва като шоу на кайю благодарение на включването на гигантски чудовища във всеки епизод (кайю е японски за „странен звяр“), което на свой ред е подкатегория на жанра tokusatsu („специални ефекти“). Ultraman е добронамерен чужденец, който обитава човешкото тяло в шоуто и има способността да се превърне в гигантски, супер-задвижван Ultraman за бойни чудовища, заплашващи Земята. Уловът беше, че Ултман може да се бие само три минути, преди енергията му да бъде изчерпана.
Новият Speedy Tuesday Ultraman Speedmaster е второто партньорство между часовниците Omega и Fratello; Първият Speedy Tuesday Speedmaster, пуснат през 2017 г. Ultraman е спорен в миналото, с много любители на Speedmaster, които изразяват съмнение, че е автентичен – би било лесно да се фалшифицира, като просто добавиш ръка от секунда от Speedmaster Mark II стандартен Speedmaster. Фалшивият Омега обаче потвърди, че е автентичен вариант на Speedmaster, въпреки че компанията също така казва, че „не е известно колко истински парчета все още съществуват“.реплика часовник
Освен оранжевия център секунди ръка, новият Ultraman също има оранжеви часовници и черна и оранжева тахиметрична рамка; думата „Speedmaster“ също е в оранжево. Друга почит към оригиналния часовник за реплика часовник телевизионната серия, която вдъхнови името му, е скритият силует на главата на Ултраман в малкия секунди в 9:00 часа. Светещата UV светлина върху диска ще покаже силуета. Окончателно кимване на оригиналната серия е регистрационният протокол – първите три минути са отбелязани в оранжево, което отразява 3-минутния срок за супермоделите на Ultraman.
Налице е извикване на реколтата Speedmaster ентусиасти по принцип, както и панел разполага с точка над позицията на 90, в знак на знака „над 90“ фронт, използвани за преди 1970 г. Speedmasters. Омега включва както черна и оранжева лента на НАТО, така и кожена каишка с оранжеви шевове. Първият Speedy Tuesday Speedmaster излезе много бързо и докато го прочетете, Speedy Tuesday Ultraman ще изчезне – всички часовници бяха запазени в точно 1 час, 53 минути и 17 секунди съгласие
Докато многобройните ограничени издания на Speedmaster неизбежно са целта на известно количество заклинание, и също така е фактът, че това е комерсиален начин за реплика Омега да запази Speedmaster, във всичките му повторения Moonwatch и Non-Moonwatch, част от актуалния разказ на компанията, а не част от нейното минало.