реплика часовници

Инструкции за използване на реплика на Rolex Sky-Dweller

Издаден само преди няколко години, репликата Sky-Dweller е всъщност най-новия модел на Rolex. Освен това, като часовник, който се състои от две часови зони и годишен календар, той също е един от най-сложните съвременни часовници на Rolex. Ако наистина нямате представа как действително работи часовникът, тук ще спечелите много.реплика часовник
Нека да преминем през дизайна скоро, преди да разгледаме как да използваме Rolex Sky-Dweller. Sky-Dweller спортува с щедър 42mm Oyster калъф, който всъщност е доста голям за часовник с реплика часовник на Rolex. На този 42-милиметров калъф се намира повсеместната ролетна рамка Rolex. Но, панелът не е само за декоративни цели на този конкретен модел, а вместо това е неразделна част от функционалността на часовника.
Още в самото начало Sky-Dweller е достъпен само в три нюанса на злато, което го прави един от най-скъпите часовници Rolex, които да притежавате. Въпреки това, през 2017 г. Rolex представи по-достъпни модели в двуцветен стоманен и жълт злато, в допълнение към стомана и бяло злато.
Циферблатът на Sky-Dweller съдържа много информация, подредена по начин, който е много различен от другите часовници на Rolex. Важно е да отбележим, че Sky-Dweller е годишен календар. Следователно, докато часовникът продължава да работи, часовникът ще продължи да поддържа автоматично правилното време, месец и дата, без да е необходимо ръчно да се коригира, с изключение на веднъж годишно на 1 март. Фактът, че механичният часовник може да различава между 30 и 31 дни в рамките на един месец, е техническо постижение, което не бива да се приема за даденост!реплика часовници
За да настроите времето, първо развийте короната на намотката и я издърпайте до първия прорез. Завъртете рамката по посока обратна на часовниковата стрелка до Радиус 3. Завъртете короната на навиване в една от посоките и ще видите централните ръце и 24-часовия диск да се движат в унисон.
Но имате ли представа как да зададете датата и месеца? Завъртете панела на Рамка 2. Завъртете короната за навиване в двете посоки и датата в прозореца 3 часа ще се промени съответно. Освен това, моля, не забравяйте, че ако датата премине 30 или 31, цветът на месечния прозорец също ще се промени. Продължете да се обръщате, за да достигнете подходящата дата и месец.
Моля, не забравяйте винаги да навивате короната за навиване обратно в кутията, след каквито и да било настройки, за да предотвратите повреда на водата при движение.