replica omega

Три най-продавани реплика часовници през 2017 година

Омега от най-високо качество, създадена първоначално за британската армия
За да бъда честен, няма никаква грешка в военните корени на тази омега от реплика, от широката стрелка на масата, до гравюрите на касетата, има всички разкази. Омегата реплика е била всъщност предназначена за британските кралски военновъздушни сили след световна война ii, с 5,900 броя доставени от 1953 г. нататък. Така че неговият свят първоначално е бил радий, който в крайна сметка е бил заменен от раф с най-малко вредния тритий (следователно кръгът на циферблата). Както може да очаквате от военния часовник, 37 мм корпуса идва с фиксирани калпаци, а неговият двоен калъф предлага защита срещу магнетизъм (както и по-дебелия циферблат).
Гравюрите по делото са много ценни и не само удостоверяват военния произход; Те наистина разказват историята на всеки евтин реплика часовници. За този конкретен пример, можем да видим, че това е номер 790 от доставката от 1953 г., докато дългият „6645 101000“ показва броя на нато за този тип часовник. „6b / 542“ обозначава номера на услугата в управлението на услугата raf. Във вътрешността се казва, че наскоро се препоръчва ръчно навит калибър 283 и може да се очаква отлично поддържане на времето, тъй като е част от добре познатото семейство омега 30 мм от ръчно навити движения.

Реплика часовник omega
Audemars piguet ултра-тънък джобен часовник, със записано колелце
Слабостта беше едно от най-големите предизвикателства пред производителите на джобни часовници – тънкият часовник бе смятан за желателен, за да не съсипе линиите на костюм. Това прави този фалшив звуков свирка доста завършеност; Тя е направена през 1959 г., в момент, когато Piaget е сериозен претендент с 9p калибър (използван в джоба и китката реплика часовници). Клавиатурата показва желания и затова движението показва кода за внос ayp, както би трябвало за всеки часовник на ap, продаван в нас по онова време.
Състоянието на случая и набиране е в съответствие с часовника, който е прекарал последните 40 години в сейф. Всъщност няма никакви забележими маркировки за стареене на диска, а кутията с жълто злато от 46 мм показва само окисляване на светлината, което може лесно да бъде изгладено (но аз не бих го препоръчал). Тъй като може да забележите, че завършването на движението е напълно зашеметяващо, въпреки че е описано като нуждаещо се от услуга. Любимата ми функция все още остава красивият дизайн на носа, към който ще прикрепите веригата, свързваща часовника с вашето яке – напомняне за една отминала епоха.
Британе ави, с цифрова минута брояч
Общо взето, първото повторение на всеки ретро модел винаги е най-привлекателната и невероятна, поне ако оставиш настрана неща като невероятен произход или редки конфигурации като двоен подпис. В случая на реплика часовници, които размножават 765 ави, трябва да кажа, че това не обяснява единствено защо този часовник е свещеният граал на всеки блестящ колекционер (и можете да ме разчитате на това). За да каже истината, този часовник доказва още веднъж, че британецът не се шегува, когато става дума за хронографи: просто не изглежда като друг, по много добър начин. Това, което може да приемете за „нормална“ дата на блендата в 3 часа, всъщност е индикация за изминатите минути от хронографа. Този странен дисплей има пълен смисъл, тъй като този ави беше създаден специално за времето на 15-минутната проверка преди полет на самолет, където всяка минута се брои.
Макар часовникът за реплика да е съвсем съвременно изглеждащ часовник, този часовник всъщност беше пуснат през 1953 г., пред конкурента му тип брюгет 20, който се отличава със сходна хронографска секундна ръка. Следователно, ние всъщност получаваме първата итерация на 765 ави, както можете да кажете от отсъствието на „генуевата“ линия под името „бисет“. Показанието на хронографа се получава от модифициране на стандартна венец 178, нещо, което не е срамежливо. Случаят и набиране са в доста грандиозно състояние себе си; Дори гладкият панел не показва много признаци на стареене.