Най-продаваните и достъпни копия Cartier cle de загадъчни часове

След представянето на модерното време само на модерната колекция Cartier по време на sihh 2015, къщата на реплика Cartier ще използва предстоящата реплика часовници & чудеса 2015 изложба, за да се разкрият първите версии на този сложен часовник, оборудван с някои от марката Усложнения от горния край.  реплика часовници
Като се има предвид творчеството и експертните познания на катедрата за художествени часовници, ръководена от каролския горски касапи, реномираното производство има много изтънчени усложнения, от които да избирате. Всъщност, независимо дали сте след минута ретранслатор, който пътува с турбилон, вечен календар за хронограф или дори скелет на астротурбилона, Cartier винаги осигурява поне един модел, който да задоволи вашите нужди с уникален дизайн и най-зашеметяващ завършек.
Но умно марката не избра един от тези „традиционни“ символи на haute horlogerie, а по-скоро разчита на много поетична функция, която символизира нетрадиционния подход на Cartier към фино часовникарство: „мистериозните часове“. С помощта на два сапфирни диска характерът на характерната за меката чанта и детайлите на ръцете на бандата изглеждат плаващи, без тежести на диска, за да разкрият времето на деня.
Това интересно усложнение вече е въведено в колекцията „rotonde“ или в розово злато, или в бяло злато, но също и в жълто злато като ротондата тайнствен часовник panther grisaille емайл в колекцията „Cartier d’art“. Новият „тайнствен часовник“ на „Дьо де Картие“ споделя същите ръчно изработени 9981 мc калибър, изцяло проектирани, разработени и произведени в сервизите на марката la chaux de fonds.
Предлагат наличната информация, ще има поне четири версии на мистериозния часовник „cle de Cartier“: един модел с розово златно калъфче и друга версия с платинена рамка. Първата ще бъде налична и с диамантен панел, а модел с пълен пас в бяло злато ще оценява бижутерската страна на Cartier.
Първите три екземпляра представляват още едно докосване на дизайна, което се превърна в търговска марка на марката: отворен циферблат, издълбан около иконичните стилизирани римски цифри, който очакваме от реплика Cartier. В синьо, точно като минутния кръг на железопътната линия, те удивително се открояват на сребърната решетка със слънчево покритие.
Моделите от бяло злато и платина са сдвоени с черен алигатор, но кафявата лента за алигатори допълва розовите златни версии. Всички те са защитени от сгъваема ключалка в същия материал, какъвто е случаят. Ние ще трябва да изчакаме, докато реплика часовници & чудеса 2015 за информация за цената и да разберете дали ще има повече версии.