Най-добра реплика Audemars Piguet кралски дъб вечен календар

За всички умрели любители на производството на „Le Brassus“, подобряването на такъв изключителен и невероятен пример за haute horlogerie като „вечния календар на кралския дъб“ със сигурност е значителен напредък. Като самият фен на марката, мога да ви кажа, че особено желая да открия промените на вече зашеметяващо творение и крайният резултат не разочарова! Audemars Piguet
По отношение на мен, най-очевидният напредък е увеличаването на случая от остарели 39 мм до съвременен 41 мм! Освен факта, че такъв диаметър се чувства по-добре на моята още тънка китка, тя предоставя по-голям циферблат, който прави всички указания за вечен календар винаги по-лесни за четене.
Новият модел се предлага в неръждаема стомана или в розово злато, като всяка версия съдържа подпис „мотив с грандиозно тапицерия“ на циферблата в синьо или сребристо. Независимо от версията, безупречната елегантност на осмоъгълния панел и красиво изцедената гривна с перфектни ръбове остават непроменени!
За любителите на „царския дъб“, третата ръка, споделяща централната позиция с часовете и минутите, е непосредствена дарба, която реплика Audemars Piguet също направи промени от гледна точка на движението. Всъщност актуализирана версия на калибър 2120, движението със самостоятелно навиване 5134 оживява новите реплика часовници и допълнителната централна ръка показва седмицата от годината на фланеца (първият за този вечен календар на дъбовия дъб).
Всички други обичайни индикации за вечен календар със сигурност присъстват: дата, ден от седмицата, месец и прескачаща година, включително астрономическите фази на луната. Изключителното завършване на това движение с дебелина 4,31 мм може да бъде наблюдавано чрез сапфир. Несъмнено гледащите ентусиасти ще се чудят на експериментално кръглата главна плоча с безупречно изпъкнали мостове, украсени с декорации на кот дьо Геневи. 22-каратовото златно осцилиращо тегло, гравирано с реплика „Audemars Piguet“ и украсено с мотив „тапицерия“, отразяващо емблематичния модел на навигатора, също ще бъде центърът на всяко внимание!

Едно мнение по „Най-добра реплика Audemars Piguet кралски дъб вечен календар

Коментарите са забранени.