Луксозна реплика Rolex Day-date 40мм Бяло Злато Метеорит Dial

Rolex ни показа нов избор на метеорит за белия златен вариант от 18ct на ден-дата 40. И той продава версия на хронографа Cosmograph Daytona с метеоритен циферблат, но естественият материал е малко по-различен от днешната колекция от фалшиви Rolex. часовници. Като се има предвид нейната органична и метална кристална естетика, метеоритът е оценен като материал за набиране за много години, който идва от космическото пространство, добавя и друго измерение на стойността.
Rolex свързва този метеоритен циферблат с диамантени часовници с диамант, нарязани на багет, което прави този удивителен, но елегантен часовник. Всъщност, когато часовникът Rolex Day-Date първоначално беше въведен през 1956 г., това беше първият фалшив часовник, който имаше циферблат, който посочваше както датата, така и деня от седмицата.реплика часовници реплика часовник
Ден-дата 40 се предлага само в злато или платина. Да, някои почитатели на реплика часовник могат да твърдят, че техният най-емблематичен дизайн е Submariner – но като се има предвид, че масовите аудитории са склонни да разпознават Day-Date и Datejust по-лесно, че честта трябва да бъде дадена на „Rolex President“.
Фалшивият Rolex актуализира модела за Ден II на Денния ден 40 преди няколко години. Това беше важен напредък, тъй като беше първият часовник на Rolex, който включваше новата фамилия от 32XX семейни движения на компанията.
Автоматичното движение на калибър 3255 работи на 4 Hz със запас от 70 часа и включва индикатора за време, дата и ден от седмицата. Движението също така обещава точност от +/- 2 секунди на ден. Що се отнася до мен, 3255 и другите семейства на 32XX работят много добре, с високи стандарти на точност и надеждност. Калъфът Rolex Oyster от бяло злато 18ct е водоустойчив на 100 метра и има короната на винт заедно със сапфирен кристал. Разбира се, обективът „Циклоп“ по време на датата помага да го прочетете по-лесно.
Открих, че метеоритният циферблат е приятно и завладяващо допълнение към темата Rolex Day-Date 40. Rolex използва само висококачествени материали, особено за колекциите си от по-висок клас, така че получавате невероятно парче от естествен материал, който е едновременно четлив и полезен. Една от атракциите на този часовник е натрупването на редки материали в един продукт, тъй като то комбинира бяло злато 18ct, диаманти и метеорит, всички от които се считат за ценни материали. Докато реалният недостиг на пазара на тези материали може да бъде дебатиран, една от целите на обединяването на тези материали е да се увеличи присъщата стойност на часовника.
При 40 мм ширина и не особено дебела, моделът Day-Date 40 се носи много добре. Една от причините, че часовникът е визуално по-малък, отколкото е в действителност, е защото ширината на гривната изглежда съкращава размера на кутията, което е в съответствие с желанието на Rolex да подчертае гривната на президента.