Висококачествена реплика часовник Hublot с класически аеро хронограф

Реплика Hublot представи класическия синтез хронограф sino swiss fta в титан или царско злато, за да отпразнува амбициозно споразумение за свободна търговия, подписано от двете страни миналата година.
По повод 65-годишнината от дипломатическите отношения на Швейцария и Китай, производството разкрива още един възпоменателен „класически хромограф за синтез“, този 65-годишен швейцарски Китай този месец.
Въпреки че винаги съм се възхищавал от реактивността на фалшивия Hublot към значими събития и способността му да използва тези възможности, за да създаде зашеметяващи ограничени издания, трябва да призная, че дизайнерският екип изглежда твърде много в бързане този път или просто изчезна от идеи Новият часовник изглежда невероятно подобен на миналогодишния титанов модел.
В основата си единственият забележим различен от набиращата страна е компонентът „aero“ на 65-годишния юбилеен модел на Швейцария. Всъщност, сатенен завършен цвят от титанов цвят на ограниченото издание за 2014 г. дава възможност за сапфирен фронт, който предлага безпрепятствен изглед на скелетонизирания хъб 1155 със самонавиващ се калибър. реплика часовници
Въпреки прозрачността, броячът на малките секунди в 3 часа запазва същото графично представяне на китайските и швейцарските национални знамена, а двата модела са монтирани от черна алигаторна каишка, ушита върху гума с червени шевове.
Очевидно прехвърлянето на логото върху сапфирния кристал на гърба на часовника е променено. Сега показва „1950 2015 швейцария и Китай“ на английски и китайски под стилизирана червена „65“, съдържаща пет звезди и кръста на двата флага.
Както и миналата година, часовникът изглежда толкова невероятно и показва нивото на завършеност, на което сме свикнали, когато става въпрос за евтината часовници реплика Hublot. Трябва да кажа, че 65-те единици от тази нова серия ще се продават толкова бързо, колкото и всяка друга серия от реплики на Hublot. Но не мога да помогна да мисля, че персонализирането е малко объркано този път .